fbpx

SOS, de ce nu fac bani? – Part 1

Am fost intrebata de mii de ori acest lucru, in cadrul seminariilor de training pe care le-am tinut, la diverse summit-uri ale industriei, cat si de foarte multe modele din studioul meu.


Raspunsul este unul relativ simplu, pentru ca nu te implici suficient. Nu este deajuns doar sa arati bine, nici nu a fost vreodata. Exista un cumul de factori extrem de importanti ca sa ajungi in top.

Sa nu va inchipuiti nici o secunda ca aspectul fizic este cel mai important lucru. Sunt alte aspecte mult mai importante. Seriozitatea si prezenta ta ca model pe site. Si cand spun prezenta nu ma refer la a te limita doar sa stai online. Prezenta trebuie sa fie reala. Interactiunea cu membri este unul dintre factorii decisivi in succesul sau esecul tau pe site.

Degeaba stai online, degeaba arati bine daca nu interactionezi cu membri, nu incerci sa fi la fel de zambitoare, amabila, educata, in fiecare zi. Nu, nu exista exceptii, nu exista azi nu am chef. Orice om are probleme personale, si modelele de top le au dar ele nu lasa sa se vada asta nici o secunda cat timp sunt online.

Pentru a face asta iti trebuie anumite calitati

Nu exista nu pot dar exista nu vreau sa pot. Este legat de alegerea personala pe care vrei sa o faci, vrei sa fi oricine sau vrei sa fi cineva, lucrurile stau asa si in viata reala. Liderii nu se nasc, se formeaza prin multa munca, prin sacrificii si prin ambitia de a fi cel mai bun. Pentru multi lideri, banii nici macar nu mai devin importanti, vor sa fie cei mai buni.


Si ca sa raspund practic la intrebare, multe modele desi au tot ajutorul posibil nu vor. Multe aleg calea usoara, isi imagineaza ca merge si asa, nu prea merge si asta se reflecta in banii care se duc la modelele care ii merita. Am auzit de foarte multe ori fraza ”’dar eu fac ce trebuie”. Nu, nu faci ce trebuie. Daca vei astepta mereu ca altcineva sa iti faca banii, nu ai ambitia de a te ridica peste restul o sa ajungi la coada de unde cu greu te vei putea ridica.

Am invatat din experienta ca orice ai face pentru cineva, oricat de mult l-ai ajuta, daca acel om nu vrea sa evolueze, nu va trece de un anumit nivel.

Multe modele se frustreaza pentru propria neputinta, isi cauta scuze in orice infara de propria persoana. Suntem ceea ce vrem sa fim si nimic nu este imposibil atunci cand exista vointa si muncesti pentru ce vrei.

In al doilea rand este vorba despre asumare


Modelele de top sunt asumate suta la suta, sunt prezente peste tot inclusiv in social media, nu se ascund. Sunt mandre de performantele lor pentru ca nu conteaza domeniul in care esti cel mai bun. Conteaza doar SA FII CEL MAI BUN. Nu conteaza ca altii au alta meserie unde sunt mediocri, cat timp tu esti respectat si apreciat in meseria ta. Lumea este ipocrita si gandeste mediocru.

Nu intereseaza pe nimeni daca tu nu ai ce manca, nu ai bani sa iti platesti cheltuielile sau esti bolnav dar te vor barfi atunci cand iti vei lua o casa, o masina sau orice altceva ce ei nu pot.