fbpx

Inovație. Perfecționare. Seriozitate.

Experienta de 20 de ani in domeniu

Glam Chat Studio a fost înființat de un fost model de top, premiat atât la gale naționale cat și internaționale în domeniu, cu peste 20 de ani de experiența, din dorința ca și alte femei sa ajungă la performanțele ei.

''Sunt mandra ca modelele care au lucrat alături de mine au cunoscut succesul, mi-au egalat încasările și chiar le-au depașit. Sunt cea mai veche femeie din industria videochat, fondatoare a unui studio și un model de top cu peste 400 de prezente în topul site-urilor.''

Am căutat mereu sa lucram cu modele determinate, cu scopuri bine definite, capabile de a se autodepasi constant prin perseverență, ambiție și muncă.

Suntem mereu alături de tine și te asigurăm ca nu o sa fi dezamăgită niciodată.

Inovatie

Promovăm ideea de originalitate în video chat, un concept si o viziune diferită fata de alte studiouri din domeniu.

Activam ca o echipa ceea ce implica un maxim de inventivitate din partea noastra si un efort mult mai mic din partea modelului care va primi tot ajutorul de care are nevoie pentru a ajunge un model de top.

Suntem si singurul studio din lume care abordează mai multe categorii printre care și cele de nișa, motiv pentru care am fost premiati ca cel mai bun studio de nișa și ca cel mai inovativ studio, premii de care suntem mandri!

Parteneriate

Modelele Glam Chat Studio sunt permanent în topurile site-urilor partenere, cu peste 200 de prezente pe cele mai în voga site-uri, fapt pentru care, an de an, sunt premiate la gala industriei video chat.

Tratam cu respect si consideratie site-urile partenere care ne-au acordat toata increderea, precum și toți colaboratorii.

Sustinem parteneriate cu site-urile gigant ale industriei, lucru care ne oferă siguranță și maximizarea încasărilor.

Fie ca vei alege sa lucrezi pe un site premium sau freemium, vei primi ajutor si sustinere din partea site-urilor cu care colaborăm: Imlive, LiveJasmin, Streamate, CamContacts, Flirt For Free, Streamray dar si Chaturbate, Myfreecams, Stripchat.

Winners never quit, quitters never win

Hall Of Fame

Citeste articolele:

Glam Chat Studio cauta urmatorul model glam

Tu vrei sa fii model Glam?

Iti doresti?

  • 5000$ Castig lunar, in medie
  • Venit minim garantat
  • Stil personalizat si o imagine impecabila
  • Operatii estetice
  • Accesorii, incaltaminte si produse de make-up profesionale
  • Sustinere permanenta – atat in viata profesionala cat si in cea personala

Hai in echipa noastra!