fbpx

De ce sa faci videochat si cum sa iti asiguri un viitor lipsit de griji.

Videochatul nu mai este demult un subiect tabu. Totusi foarte multe fete/femei devin reticente cand vine vorba despre videochat. Fie ca au auzit din terte surse diverse povesti de groaza, fie ca au avut sau au prietene care fac sau au facut videochat in studiouri obscure sau singure fara ajutor inca ezita sa aleaga job-ul de model.

Din pacate foarte multe fete au fost pacalite cu diverse strategii de marketing, care ulterior s-au dovedit false. De cele mai multe ori, din pacate este vina lor, aleg studiouri sau oferte care promit mii de dolari din prima zi, bonusuri in bani sau alte avantaje pe care nu le ofera nici un job.

Unele chiar sunt adevarate dar cele mai multe sunt cum spuneam sunt strategii.In nici o companie din lumea asta nu ti se ofera bani gratis, studiourile care ofera bonusuri o fac dupa o anumita perioada de timp si in anumite conditii.


”Videochatul este un job cu program flexibil”, cam asa suna ofertele de angajare, nimic mai fals, videochatul este un job ca oricare altul unde trebuie sa respecti un program de lucru stabil ca sa ai rezultate financiare foarte bune pe termen lung.

Este adevarat ca la ora actuala videochatul este unul dintre cele mai bine platite job-uri din Romania dar ca la orice alt servici este nevoie de implicare, dedicatie si anumite calitati. Videochatul part time nu iti va asigura niciodata decat ziua de maine, in schimb videochatul ca job full time iti poate asigura un viitor lipsit de griji.


Iti poti face singura un plan de a strange banii din videochat pentru o viitoare afacere atunci cand nu o sa mai poti fi model.Pe de alta parte, in paralel, daca esti o persoana organizata vei avea timp si de distractii, vacante sau alte pasiuni pe care le ai.

Economiseste macar 40% din banii pe care-i castigi lunar si in cativa ani vei putea sa iti deschizi propria afacere, daca nu mai doresti sa ramai in domeniu.
Nu cheltui niciodata toti banii cu gandul la salariul urmator, oricand pot sa intervina situatii neprevazute.


Avantajele pe care ti le ofera videochatul sunt nelimitate, poti castiga foarte multi bani intr-un timp foarte scurt. In orice alt job trebuie sa muncesti ani de zile pentru a ajunge sa castigi sumele pe care le poate face un model de videochat serios si bine organizat.

Un alt avantaj este ca te poti bucura de acesti bani asa cum vrei tu. Poate iti doresti o casa sau o masina fara un credit pe 30 de ani ca majoritatea oamenilor.La glamchatstudio avem zeci de modele care au reusit sa isi cumpere aceste lucruri fara credit in numai 2-3 ani de munca.
Noi te asteptam sa iti faci curaj sa ne vizitezi si iti vom arata o alta fata a videochatului pe care putini o cunosc.

Share this post