fbpx

Povestea unui model de succes

Numele este irelevant. In povestea care urmeaza dar imi aduc aminte bine cand a pasit pentru prima data in studioul nostru, o fata timida, putin introvertita si reticenta.Mai incercase alte doua studiou-uri inainte unde fusese dezamagita. Ambitioasa din fire si cu o mare dorinta de a reusi a venit la interviu.I-am explicat cat am putut de bine ca in studioul nostru va trebui sa invete foarte multe lucruri si sa uite absolut tot ce stia.


Nu a fost usor dar nu s-a dat batuta. Incet, a inceput sa faca progrese si in decursul a sase luni deja avea incasari remarcabile.
Intr-o zi mi-a spus ca vrea mai mult, ca si-a dat seama ca poate mai mult. Eu stiam ca poate mai mult si atunci am inceput sa-i ofer informatie si sa o ghidez spre alt nivel. Un nivel pe care foarte putine modele il ating.


In top intr-un an.

Dupa numai un an de zile a reusit sa devina numarul doi ca si incasari in studio. Nu va imaginati ca a fost usor, a muncit foarte mult, a invatat foarte multe lucruri noi si chiar si-a schimbat modul de a gandi.


Acum dupa aproape trei ani in studioul nostru este numarul 1 la incasari cu un venit de peste 30 de mii de dolari lunar.
A invatat ca nu este deajuns frumusetea. Sunt foarte multe femei frumoase in industrie care nu fac bani. Iti trebuie mai mult ca sa ajungi sa castigi sume mari de bani si sa te faci remarcata. Creierul este cel mai important in videochat si felul de a percepe oamenii, de a interactiona si a empatiza cu persoanele care vin in contact cu tine ca model.


Desi toate modelele vin in industrie pentru bani, paradoxul este ca atunci cand nu te focusezi doar pe bani poti devenii un model de succes. Banii incep sa vina fara sa iti dai seama. Asta ar trebui sa invete fiecare fata care aspira la o cariera de succes in domeniu.

Povestea ei, poate deveni si povestea ta, daca iti doresti cu adevarat.

Daca esti o femeie ambitioasa, daca vrei mai mult si daca esti gata sa muncesti pentru asta. Vino sa iti aratam ca videochatul la noi nu inseamna nimic din ce stii. Nimic din din ce ai vazut la televizor sau in alte parti.

Share this post