fbpx

Genuri de membri intalnite in siteuri

Un model nou nu stie la ce sa se astepte atunci cand intra in fata camerei. Probabil te intrebi cum vor fi primele tale zile, saptamani, luni. Daca vei reusi sa te obisnuiesti cu genul de oameni pe care ii vei cunoaste virtual.

Primul nostru sfat este sa privesti orice situatie in care te vei gasi, in mod normal, sa porti conversatii normale si, unde simti ca nu ai inspiratie, sa ne ceri ajutorul. Iar una dintre adminele noastre, cu siguranta, va stii ce sa scrie, in locul tau, ajutandu-te in acest fel. Pe siteurile de videochat vin oameni absolut normali, oameni care incep interactiunea de la un simplu salut si continua pana la iti dezvalui cele mai intime ganduri.

Cu cat vei reactiona mai natural si mai orientat spre a interactiona pozitiv cu omul din spatele monitorului, cu atat popularitatea ta va creste. 85% dintre membrii sunt, asa cum am spus, oameni in care vei regasi normalitatea din viata de zi cu zi.

Vor dori sa converseze cu tine, sa te cunoasca, iti vor face complimente nenumarate, vor dori sa faca tot posibilul sa iti faca pe plac atat in sfera emotionala cat si sexuala. Totusi, mai exista si acel procent de aproximativ 15% care vin pentru lucruri speciale si iata cateva exemple:

Genuri de membri

 Membrii care au diverse fetishuri, adica placere pentru lucruri sau situatii care
multora dintre noi ni se pare anormale. Exemplu: un fetish pentru latex, pentru
dresuri, pentru haine feminine.

 Membrii care isi doresc lucruri interzise de cate regulile siteurilor

 Membrii care vin in speranta ca isi vor gasi jumatatea pentru viata reala si
insista in acest sens

 Membrii mai putin respectuosi (rari, dar se mai intalnesc) care au nevoie de o
lectie de bune maniere ( lucru pe care il incurajam)

 Membrii care sunt fani ai sferei BDSM

 Membrii mai putin interactivi, ale caror dorinte trebuie intuite

Unii dintre acesti membri isi gasesc foarte greu corespondent in viata reala pentru dorintele lor. De aceea sunt dispusi sa aloce sume uriase modelului care reuseste
sa se muleze pe ceea ce le starneste imaginatia. Atat membrii care apartin sferei normalitatii cat si cei enumerati mai sus, necesita o abordare inteligenta, o fina observatie a adevaratelor dorinte si o interactiune controlata care sa duca la deznodamantul favorabil pe care ni-l dorim: multi bani pentru model si dorinta membrului de a reveni mereu.
Toate aceste lucruri se invata in timp.

Avantajul unui model GlamChatStudio este ca noi nu lasam nimic la voia intamplarii si punem accent pe a te invata sa te descurci in absolut orice situatie si, ori de cate ori va fi nevoie, vom interveni si te vom ajuta. Datorita vastei experiente de care ne bucuram, nu exista tipar de membru pe care sa nu stim sa il controlam.

Te invitam sa inveti de la noi si sa ajungi la incasarile la care visezi!

Share this post