fbpx

SOS, de ce nu fac bani? – Part 2

Un alt aspect foarte important este site-ul pe care lucrezi. Avand posibilitatea de a lucra cu cinci site-uri simultan si cu sute de modele, pot spune ca nu toate modelele se muleaza pe stilul de lucru al unui site. Exista atatea variabile la ora actuala incat un model poate excela pe un site in timp ce pe alt site nu va face aceleasi perfomante. Desi toate site-urile par la fel, fiecare site in parte are particularitatile lui si chiar membri specifici acelui site.

Exista falsa impresie ca doar pe un anumit site poti face performanta, noi la Glamchatstudio am demontat acest mit de sute de ori.


Fiecare om este diferit si trebuie sa ai foarte multa experienta, sa cunosti foarte bine sistemul si criteriile dupa care alegi site-ul/site-urile pentru fiecare model in parte, incat modelul sa lucreze eficient, relaxat si intr-un mediu care i se potriveste.

Nu poti imbraca toate femeile din lume cu acelasi tip de rochie

Cam asa stau lucrurile si in videochat. Pe acelasi principiu am ales sa lucram in sistemul multi-sites, pentru a da posibilitatea tuturor modelelelor care colaboreaza cu noi sa faca bani si sa nu fie obligate sa lucreze doar pe un site anume.

De asta exista foarte multe modele care nu fac bani, isi aleg site-ul gresit, studioul gresit sau ambele.

Totusi ramane intrebarea cum sa fac bani?

Trebuie sa iei in calcul absolut tot, sa ai un aspect fizic placut, mereu ingrijit, sa investesti in tine timp si bani.Trebuie sa investesti foarte mult in educatia ta, sa cunosti bunele maniere, sa stii cand trebuie sa vorbesti si mai ales ce, sa nu uiti ca mai presus de orice, un barbat este atras doar la prima vedere de aspectul fizic, daca nu gaseste mai mult de atat, vei fi doar una dintre miile de fete vizitate o singura data.

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, o privire seducatoare si misterioasa in acelasi timp iti va deschide multe oportunitati. Zambetul natural este o alta arma de care nici o femeie nu ar trebui sa uite. De altfel limba engleza este un ”must have”, chiar daca nu o cunosti la perfectie in timp si cu multa vointa o poti imbunatatii la un nivel superior care-ti poate ridica multe bariere conversationale si iti poate aduce multi bani fara a te folosi de nuditate.

Un show erotic dureaza foarte putin, o conversatie interesanta poate dura ore intregi daca iti captivezi audienta.Sa nu uitati niciodata ca cel mai puternic organ sexual din organismul omenesc, este creierul!

Share this post