fbpx

Non adult si videochat de acasa?

In ultima vreme primim pe live chat-ul studioului nostru, intrebarea daca se poate face videochat de acasa? Raspunsul este evident, da. Se poate face videochat de acasa dupa minim 3-6 luni petrecute in studio. Voi explica mai pe larg si de ce. In primul rand trebuie sa inveti in primele luni sistemul de lucru si cum sa faci videochat. Aparent lucrurile stau simplu. In esenta sunt multe tips and tricks pentru a face bani la ora actuala. Nu totul tine de sexualitate pentru ca atunci toata lumea ar face zeci de mii de dolari. Paradoxul este ca nu fac. Majoritatea modelelor independente castiga foarte putini bani. Nu au nici un fel de legatura directa cu site-urile pe care lucreaza, nu stiu dinainte schimbarile care uneori se intampla de la o zi la alta si care le afecteaza incasarile.

Modelele care lucreaza de acasa nu stiu dedesupturile industriei si nici nu le vor afla vreodata. Criteriile prin care anumite modele sunt promovate sunt destul de evidente pentru cunoscatorii industriei si deloc cunoscute celor care isi doresc sa lucreze de acasa. Lucrand intr-un studio care are legatura directa si conexiuni cu site-urile partenere in momentul in care se muta acasa si lucreaza in colaborare cu studioul, beneficiaza in continuare de aceleasi facilitati ca in studio.

Cat costa amenajarea unei camere ?

 

Un alt factor foarte important sunt cerintele site-urilor in prezent. O camera de lucru costa intre 5000 mii si 10000 de dolari, bani pe care ma indoiesc ca-i are un model care vrea sa intre in aceasta industrie. Cine mai crede ca un pat si un perete colorat este suficient se insala. Site-urile cer un decor adecvat, un decor luxos, mobila destul de scumpa, un sistem de lumini profesionale, un calculator performant si o camera cat mai buna. Toate aceste lucruri costa si costa destul de mult. Lucrand in studio minim 3-6 luni iti vei putea amenaja o astfel de camera de lucru si toata aparatura necesara ti-o vom pune noi la dispozitie precum si restul de facilitati enumerate mai sus. Fara aceste lucruri succesul tau ca model este aproape inexistent.

In privinta intrebarii daca se poate face si non adult raspunsul este tot da. Se poate face non adult dar castigurile sunt infinit mai mici, un model non adult castiga cam cat o vanzatoare la un supermarket. Sunt site-uri unde cunoscatotii industriei pot vedea incasarile modelelor cu aproximatie. Un model din sectiunea non adult trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel avansat, trebuie sa aiba vaste cunostinte generale cam despre orice subiect posibil adus intr-o conversatie.

Costuri si cerinte pentru a lucra in categorii profitabile.

 

Nu va plati nimeni 2-3 dolari pe minut doar ca sa vorbeasca, daca nu are despre ce sa vorbeasca. Non adult se mai poate face si in sectiunea adult, sunt barbati care se indragostesc de modele si daca stii cum sa conduci conversatia atunci nu va trebui sa te folosesti de nuditate. Dar acestia sunt foarte putini, majoritatea clientilor vin pe site-uri si pentru partea erotica.
Se mai poate face non adult si in anumite nise ale videochatului cum ar fi sectiunea fetish. Si aici sunt multe lucruri de spus. Ca sa lucrezi in aceasta categorie trebuie sa cunosti foarte bine nisa, toate fetish-urile existente iar investitia ca si model fetish este foarte scumpa iar membri acestei categorii sunt adevarati cunoscatori.

Imaginati-va ca un singur corset de piele sau o rochie costa intre 500 si 2000 lei si nu poti avea doar una, iti trebuie foarte multi pantofi, dresuri sau ciorapi deosebiti, accesorii specifice categoriei si multe altele. Un model fetish de succes are o recuzita care poate ajunge la zeci de mii de dolari si nu exagerez cu nimic. Ca sa nu mai vorbim ca si aici site-urile cer un decor adecvat. Nimeni nu va investi acesti bani intr-un model din prima pentru ca este posibil ca acel model sa plece dupa o saptamana si nu este rentabil.

Categoria in care lucram, este compromisul perfect.

 

Categoria nisa pe care noi lucram este o categorie adult. Dar nu o sa va folositi niciodata de jucarii sexuale sau sa va aratati partile intime. Este o categorie speciala pe care foarte putini o cunosc. Suntem  singurul studio din lume care am stiut sa o exploatam la maxim. Ce putem sa va spunem insa este ca aceasta categorie, este compromisul perfect pentru modelele care nu doresc sa-si foloseasca organele lor sexuale, sa foloseasca jucarii din sfera adult, sa nu fie atat de expuse public si care vor sa faca si foarte multi bani.

Share this post