fbpx

Despre bonusuri si detalii la care sa fii atenta la angajare.

In ce conditii se dau acele bonusuri ?

Stim ca foarte multe fete sunt tentate sa aleaga studiouri de videochat care ofera bonusuri de angajare. Multe dintre aceste oferte, sunt strategii de marketing. Nimic gresit in asta dar acele bonusuri vin la pachet cu multe conditii. Noi sfatuim viitoarele modele sa citeasca foarte bine contractele pe care le semneaza. Sa se uite foarte bine in josul paginilor daca exista asterix-uri scrise mic. Sa intrebe inca de la inceput. In viata am invatat ca nimeni nu iti ofera nimic gratis la nici un job.

 

Contract de munca individual pe suma de 5000 ron,  inca din prima zi.

La noi in studio vi se ofera un contract de munca individual pe suma de 5000 ron, inca din prima zi. Taxele aferente acestui salariu sunt suportate integral de noi. Daca acel studio de videochat unde va angajati nu va garanteaza suma promisa pe un contract, nu sunt obligati sa va plateasca aceste sume si nici bonusurile promise. Sunt foarte multe fete care se plimba din studio in studio sperand sa gaseasca studioul unde sa castige mult fara prea mare efort.

Va pot spune cu siguranta ca bani fara munca nu exista. De altfel foarte multe viitoare modele nu stiu ca, odata ce un studio ti-a facut conturi pe un site sau mai multe, daca pleci din acel studio acele conturi pot fi blocate pe o perioada de 6 luni sau pe unele site-uri chiar pe viata.

 

Un model cu trainer dedicat poate ajunge sa faca pana la 400 dolari pe zi inca din primele zile.

Cand veti gasi un studio bun exista posibilitatea sa nu mai puteti lucra pe o perioada destul de lunga. Trebuie sa mai stiti ca, daca un model incepator nu face minim 100 de dolari pe zi ,inca din prima zi , nu si-a ales bine studioul. Acesti bani sunt o nimica toata pentru un studio care stie cum sa te puna in valoare, sa iti puna la dispozitie un trainer dedicat care sa te invete cum sa faci cat mai multi bani.

Un model cu trainer dedicat poate ajunge sa faca pana la 400 dolari pe zi inca din primele zile. Noi iti putem demonstra asta. Ca si concluzii generale, asigurati-va ca ce vi se promite este scris in contractele pe care le semnati si nu sunt doar vorbe. Mergeti la mai multe interviuri pana sa va alegeti studioul si mai ales aveti in vedere ca uneori ce pare prea frumos, doar pare.

Glamchatstudio este un studio transparent si tot ce promitem este scris foarte clar si respectat. Nu iti promitem bani gratis. Iti promitem ca te vom ajuta sa faci banii pe care i-ai visat daca esti o fata serioasa si muncitoare. Vom investi in tine bani si resurse inca de la inceput. Iti vom oferi o sansa reala sa castigi un salariu extrem de mare pentru Romania. Nu iti cerem decat seriozitate si respect reciproc.

Share this post