fbpx

Ce trebuie sa stie un model incepator cand vrea sa se angajeze la un studio.

Videochatul nu se mai poate face part time.

In primul rand trebuie sa stie ca videochatul nu se mai poate face part time. Trebuie sa aiba un program bine stabilit si un anumit numar de ore. Toate site-urile cer la ora actuala un numar de minim 8 ore pe zi 5 zile pe saptmana. Daca nu ai posibilitatea acestui program, sansele de a face bani sunt aproape inexistente. Limba engleza este foarte importanta, un studio serios iti va oferi sprijin in perfectionare sau chiar cursuri intensive.

Toate studiourile au posibilitatea de a bloca un model.

Un aspect foarte important este imaginea ta pentru ca asta vinzi. Un model incepator nu stie ca daca nu isi alege studioul corect din prima va ajunge in imposibilitatea de a lucra. Toate studiourile au posibilitatea de a bloca un model pentru cel putin 6 luni, pe unele site-uri chiar pe viata.

 

Ai nevoie de un trainer dedicat doar tie la inceput.

Daca treci prin mai multe studiouri incercand, este posibil ca atunci cand te hotaresti sa nu mai poti lucra 6 luni. Studioul unde te angajezi trebuie sa iti ofere absolut tot ce ai nevoie pentru ati incepe activitatea, gratuit fara sa ti se opreasca banii ulterior. Studioul pe care-l alegi trebuie sa-ti asigure un trainer dedicat doar tie la inceput.

Trebuie sa te asiguri ca lucrezi legal inca din prima zi.

Foarte multi promit asta dar prea putini o fac cu adevarat. De altfel trebuie sa te asiguri ca lucrezi legal inca din prima zi pentru a nu avea probleme pe viitor. Indiferent de forma de colaborare trebuie sa fie una legala si in concordanta cu serviciul prestat.

Seriozitatea si punctualitatea sunt la fel de importante.

Mai trebuie sa stii ca implicarea ta este la fel de importanta ca cea a studioului. Seriozitatea si punctualitatea sunt la fel de importante atunci cand vrei sa faci performanta.
Intr-un studio serios nu trebuie sa existe penalizari de nici un fel. Daca relatia studio model nu este una amiabila pentru ambele parti se renunta la colaborare.

 

De ce multe modele cu potential raman in studiouri unde nu fac bani ?

Ar trebui sa stiti ca in viata nimeni nu iti ofera nimic gratis. Sunt foarte multe oferte pe piata si foarte tentante pentru cineva care nu cunoaste industria. Din pacate multe incepatoare sunt pacalite de aceste oferte iar cand isi dau seama ca bonusurile si faciltatile oferite au un pret foarte mare, deja este prea tarziu. Multe modele cu potential raman in studiouri unde nu fac bani crezand ca asa este peste tot, lucru neadevarat. In videochat exista si studiouri serioase care isi respecta promisiunile.

 

Desi este tentant sa alegi un studio care ofera procente imposibil de platit sau bonusuri fanteziste va asigur ca dupa prima luna o sa va dati seama ca ati fost pacalite.
Sfatul meu este sa alegeti inteligent si sa va ganditi ca in nici un job nu esti platita inainte de a munci.

Share this post