fbpx

Atitudinea modelului de videochat in fata camerei

Un model incepator va avea, mereu, o dilema in ceea ce priveste atitudinea pe care trebuie sa o aiba in fata camerei. Este mai usor decat crezi. Daca esti opersoana careia ii place sa interactioneze cu oamenii, atunci aceasta meserie este, in mod evident, facuta pentru tine.

Atitudinea modelului

Atat in viata reala, cat si in cea online,persoanele cu care vii in contact iti simt starea de spirit si o preiau. De aceea este important sa ai grija ca zambetul si raspunsurile politicoase sa fie nelipsite. Toti vizitatorii tai vin sa se relaxeze, sa ia o pauza de la viata cotidiana si sa aiba o conversatie placuta sau momente incitante alaturi de tine. Este ca si cum ai o zi libera si vrei sa mergi la un film la cinematograf.

Alegi filmul care simti ca iti va placea cel mai mult si care nu te va face sa te simti ca ti-ai pierdut timpul si ai cheltuit banii degeaba. Nu vei alege sa iti petreci timpul liber, care este foarte pretios in zilele noastre, cu cineva sau ceva care te plictiseste, nu? Vizitatorii siteului vor alege sa petreaca timp cu tine si sa investeasca bani daca vor simti ca vor fi satisfacuti la finalul interactiunii dintre voi.

In acest caz, tot ce iti ramane de facut este sa ai grija ca ei sa te perceapa plina de energie, vesela,dornica sa petreaca timp alaturi de ei si sa fie o companie placuta. Este gresita conceptia ca doar un model cu atribute fizice aproape de perfectiune,
poate face bani in acest domeniu.

Un look ingrijit, un limbaj adecvat si politicos sunt suficiente

O atitudine extrem de placuta, calda, care invita la interactiune, un look ingrijit, un limbaj adecvat si politicos sunt suficiente pentru a avea success in orice categorie a videochatului.

Stiti cum se zice: “hard work beats talent”. Nu trebuie sa devii o alta persoana, nu trebuie sa te straduiesti sa iesi din zona ta
de confort, nu trebuie sa promiti lucruri pe care stii ca nu le poti indeplini.

Trebuie sa fii naturala si cat se poate de reala. Vei fii alternativa la viata reala a unei gazde
desavarsite, atenta la invitatii ei, dornica sa mentina o stare de buna dispozitie in randul lor.

Daca vei dovedi ca iti pasa si respecti faptul ca au ales sa isi petreaca timpul cu tine, vei avea placuta surpriza sa ii revezi iarasi, si iarasi. Si cu cat respectul reciproc creste si relatia dintre voi se consolideaza, cu atat vor exista sanse ca veniturile tale si generozitatea lor sa creasca.

Cat despre dorintele lor de ordin erotic si micile lor fetishuri, avem un adevarat arsenal de cunostinte pe care ti-l vom impartasi si vom fi alaturi de tine, la fiecare pas, ori de cate ori vei avea nevoie de ajutorul unei personae specializate in arta interactiunii cu oamenii si in, special, a industriei videochatului.

Share this post