fbpx

Training Videochat

Ca să izbutești, trebuie mai ales să știi să cunoști oamenii, să le ghicești sufletul,

să descoperi în darul zâmbetului lor, gândul ascuns.

Giovanni Boccaccio


OBIECTIVELE TRAINING-ULUI

Training-ul este cel mai important pas în cariera unui viitor model de videochat, el începe încă din prima zi în care pășești în studio-ul nostru unde ti se va aloca un trainer personal extrem de bine pregătit care va sta cu tine încă dinainte de a începe să lucrezi, îți va explica cum funcționează fiecare site în parte, îți va arăta exemple și te va ajuta să înțelegi diverse situații cu care te poți confrunta în viitor. În momentul în care vei intra online, îți va scrie timp de 2 saptamani iar tu vei învață cum să abordezi un membru, cum să îl faci să îți între intr-o sesiune privată și cel mai important lucru, te va învăța cum să îți folosești abilitățile în așa fel încât fiecare privat să fie cât mai lung și bazat pe comunicare și nu pe calitățile tale fizice. Pe urmă va sta cu tine și te va lăsa să aplici ce ai învățat ajutându-te și intervenind ori de câte ori ai nevoie de ajutor sau crezi că nu te poți descurca în diferite situații pe toată perioada colaborării noastre.

La prima vedere și pentru cine nu cunoaște această industrie lucrurile stau simplu, fetele frumoase fac bani și restul, nu, lucru total eronat, sunt zeci de exemple în industrie care dărâmă acest ”mit”.

După 18 ani de experiență în domeniu îți putem spune că aspectul contează dar nu este un factor definitoriu în cariera unui model de succes, cel mai mult contează seriozitatea și cum privești acest job ca pe propria ta afacere, și asta te vom învață noi. Te vom ajuta să privești lucrurile din mai multe puncte de vedere și îți vom explica absolut tot ce este necesar că tu să devii un model de succes.

  • înțelegerea noțiunii de videochat adult și ceea ce presupune activarea în mediul online ca model.
  • explicarea modului în care funcționează siteurile pe care lucrăm și care sunt cerințele lor de la viitoarele model.
  • învățarea elementelor de bază pentru un look adecvat activității de videochat: machiaj, coafor, îmbrăcăminte.
  • consiliere în privința atitudinii în fața camerei, a unghiurilor care te avantajează în momentul în care lucrezi.
  • elaborarea unei personalități pentru mediul online, destul de apropiată de personalitatea ta, dar mai atractivă pentru membri.
  • prezentarea diverselor scenarii pe care le vei întâlni, a tipologiilor de oameni, a fanteziilor cel mai des întâlnite.
  • explicarea noțiunilor și abrevierilor specifice videochatului, de care, chiar și o cunoscătoare al limbii engleze, poate fi străină.
  • oferire suport în îmbunătățirea nivelului limbii engleze, atât scris, cât și vorbit.

APARITII MEDIA

CanCan
Kanal D 1994 .n.v.
media 137382469666570900
cropped unica logo 1

Contacteaza-ne

Pentru programare la interviu si alte detalii contactati-ne la telefon email sau completati campurile formularului de contact.

Va multumim!

+40 735 009 009

Program luni – sambata: 10.00 -18.00

Site-uri partenere