R

CONFIDENTIALITATE

Pentru noi este important că tu să te simți în siguranță și să lucrezi liniștită departe de orice sursă sau oameni care te pot jena,de accea nu te vom expune niciodată și nu vom divulga datele tale personale nici unei terțe persoane, nu te vom obliga să participi la nici un eveniment al industriei decât cu acceptul tău dar vom încerca să aducem industria la tine că tu să beneficiezi de tot sprijinul de care ai nevoie ca să evoluezi prin ședințele de training ținute de toate site-urile importante chiar la sediul studioului nostru.Cu toți ne-am bucurat de vizitele celor mai importanți reprezentanți ai site-urilor de profil chiar la noi acasă.

R

LEGALITATE

Alături de alte studiouri din industrie am ales să lucrăm 100% legal, asta înseamnă că toți banii sunt declarați și se plătesc toate impozitele și taxele aferente atât de către studio cât și de către modele. Avantajele de a lucra legal sunt multiple, pe lângă faptul că nu va poate trage nimeni la răspundere pentru sumele încasate, va puteți bucura de bani fără să va feriți de nimeni. Având în vedere nouă legislație fiscală putem să spunem că noi dormim liniștiți.

R

ECHIPA

Punem accent pe inovație, perfecționare, muncă în echipă și câștiguri reciproc avantajoase. Videochat-ul nu este un job ușor, majoritatea persoanelor tratează superficial acest job cu gândul la sumele fabuloase care se promit în domeniu. Foarte multe modele cu potențial renunță după o scurtă perioadă de timp dezamăgite de faptul că nu fac acele sume promise. în spatele acelor sume se regăsesc o muncă intensă, răbdare și dorință de a avansa sau chiar a te reinventa. Am căutat să lucrăm mereu cu modele determinate, cu scopuri bine definite și capabile de a se mula pe cerințele necesare obținerii câștigurilor de top.

Rolul nostru este de a te ajuta să te descoperi, să te dezvolți și să îți folosești abilitățile de comunicare și puterea de seducție. Este foarte important să înțelegi că nimeni nu s-a născut învățat. Nu avem pretenția că tu să fii o adevărată divă care vorbește limba engleză perfect și care știe să înnebunească un bărbat din 3 cuvinte, dar poți fi sigură că exact asta te vom ajută să devii! îți va fi de folos și în viața de zi cu zi, nu-i așa? Nu îți va fi ușor. Nu putem promite ceva ce nu există, câștig fără muncă. Vei munci, dar te vom susține și vei vedea că merită! Am considerat că fetele care aleg să se angajeze în studioul nostru merită ceea ce este mai bun, îți vom pune la dispoziție condiții de lux pentru că până la urmă, asta va fi viața ta de acum înainte. O viață de lux! O viață la care cele mai multe femei pot doar să viseze. Vrem să te simți în largul tău, vrem să simți că acesta este un loc în care într-adevăr poți lucra liniștită. îți punem la dispoziție camere individuale de muncă, decoruri unice și aparatură de ultima generație, intimitate și confort, training personalizat și specializat cu precădere pe psihologie umană. Te vom trata cu seriozitate, respect, curtoazie profesională și așteptăm, din partea ta, aceleași lucruri! Studioul de videochat nu este un loc unde vii să te distrezi, nu este ceva ce faci în timpul liber când nu ai altceva mai bun de făcut. Este un loc de muncă serios, unde toată lumea este foarte implicată și se lucrează în echipă pentru a obține un profit financiar reciproc avantajos. Te așteptăm să vezi cum lucrurile la care de abia îndrăznești să visezi acum, vor deveni realitate.

SUNTEM SINGURUL STUDIO DIN ROMÂNIA CARE LUCREAZĂ ÎN CATEGORII ALE VIDEOCHAT-ULUI, CARE PUTEM SPUNE CĂ ÎMBINĂ SFERĂ ADULT CU SFERĂ NON-ADULT. – Sună probabil ciudat atât pentru o persoană fără experiență cât și pentru o persoană cu ceva ani în spate în videochat. Nu are rost să detaliem acum, dar te asigurăm că te vom uimi la interviu și vei realiză faptul că a lucra în categoriile propuse de noi, cu mult mai puțină expunere din toate punctele de vedere, dar cu niște câștiguri infinit mai mari.

SUNTEM SINGURUL STUDIO DIN ROMÂNIA CARE ARE CĂ TRAINERI EXCLUSIV FOSTE MODELE DE TOP DIN INDUSTRIA VIDEOCHATULUI ADULT! – Este unul dintre aspectele importante care ne diferențiază și ne face să primăm în fața oricăror alte studio-uri. Deși oriunde ți se va promite un training specializat, îți garantăm că NUMAI un fost model cu experiență, cu payment-uri ajunse la sume colosale, îți poate oferi suportul necesar pentru a îi călca pe urme și a ajunge exact acolo unde a fost și ea.