fbpx
Venit minim garantat fara penalizari

Venit minim garantat fara penalizari

Beneficiezi de un salariu garantat de 5000 ron inca din prima luna pe toata durata colaborarii si poti ajunge sa castigi pana la 80% procent din incasari in functie de implicarea ta. Pentru a beneficia de acest salariu trebuie doar sa lucrezi 40 de ore pe saptamana, sa cunosti limba engleza la nivel mediu si sa ai un aspect fizic ingrijit, de restul ne ocupam noi.

 La Glam Chat Studio nu exista penalizari, toate modelele sunt platite la timp, fara intarzieri sau penalizari de nici un fel iar daca doresti sa pleci nu exista preaviz pentru ca nu esti angajata. 

Colaborari cu cele mai mari site-uri si trainer dedicat

Colaboram in parteneriat cu toate site-urile de top din industrie, asta iti va asigura un trafic garantat si un plus fata de alte studiouri.

Ai un trainer dedicat doar tie pe o perioada nelimitata. Trainerul personal este o persoana de sex feminin cu o vasta experienta in domeniu, foste modele de succes.

Lucrezi intr-o camera spatioasa si dotata la cele mai inalte standarde atat din punct de vedere tehnologic cat si estetic.

Colaborari cu cele mai mari site uri si trainer dedicat
Opratii estetice lenjerii si produse de make up

Operatii estetice, lenjerii, si produse de make-up

Poti beneficia de reduceri semnificative daca pe viitor iti doresti operatii estetice, tratamente faciale sau corporale.

Iti oferim GRATUIT cateva seturi de lenjerii si accesorii, incaltaminte si produse de make-up profesionale necesare pentru un inceput de succes.Mai mult vei beneficia de cursuri gratuite de self-make-up si de sfaturi privind produsele care ti se potrivesc cel mai bine in functie de tenul tau, precum si de reduceri substantiale pe viitor de 40% la branduri precum MAC, Atelier Paris sau Makeup Forever.

Iti oferim siguranta

Sedinte foto-video profesionale periodice gratuite.

Locatia studioului este centrala, intr-o vila, in centrul Bucurestiului langa statia de metrou Tineretului. Siguranta ta este importanta pentru noi si tratam acest lucru cu seriozitate, iti putem bloca accesul membrilor din Romania sau din alte tari de unde nu iti doresti sa fi vazuta.

Iti oferim sigranta
Consultanta financiara si sustinere pentru a te dezvolta

Consultanta financiara si sustinere pentru a te dezvolta

Daca iti doresti o casa sau o masina te vom ajuta sa o achizionezi cu ajutorul consultantilor financiari, colaboratorilor si al avocatului nostru care iti vor da sfaturi si solutii avizate absolut gratuit.

Poate pe viitor iti doresti propria afacere, te vom ajuta cu sfaturi cum iti poti gestiona veniturile obtinute din videochat pentru ati indeplini propriul vis.

Daca doresti sa faci o cariera din acest job atunci iti punem la dispozitie o intreaga echipa de specialisti in social media. Cu ajutorul lor poti sa devii chiar un influencer online.

In cadrul studioului nostru se desfasoara diverse concursuri motivationale in urma carora poti castiga bani, incaltaminte sau imbracaminte de la branduri de lux.

Daca te-am convins macar sa incerci sa vii la un interviu fara nici o obligatie, te asteptam pe livechat-ul studioului nostru pentru mai multe informatii,  Facebook, Instagram sau telefonic.

Alege inteligent! 

APARITII MEDIA

CanCan
Kanal D 1994 .n.v.
media 137382469666570900
cropped unica logo 1

Contacteaza-ne

Pentru programare la interviu si alte detalii contactati-ne la telefon email sau completati campurile formularului de contact.

Va multumim!

+40 735 009 009

Program luni – sambata: 10.00 -18.00

    Site-uri partenere