fbpx

Sa folosesti jucarii sexuale ( toys) sau nu?

Credem ca toate modelele care au ales sa faca videochat adult si-au pus aceasta intrebare. Ne propunem sa iti oferim un raspuns sincer la aceasta intrebare.

Folosirea jucariilor sexuale trebuie, in primul rand, sa fie o optiune personala. Nu trebuie impus acest lucru sub nici o forma si, daca cineva va spune ca aveti obligatia sa faceti asta, cautati un job in alta parte.

Jucariile sexuale au luat amploare in ultimii ani. Dat fiind faptul ca videochatul se bazeaza pe stimularea vizuala  a membrilor, este perfect normal ca ei sa isi doreasca ca experienta sa fie cat mai intensa. Totusi, un model ca are parte de un training bun, va sti sa multumeasca un membru si fara a folosi jucarii sexuale. Deci DA, se poate si fara. Da, poti sa fii extrem de sexy, senzuala si sa multumesti barbatii si fara jucarii sexuale si, daca asta este optiunea ta, te vom invata cum. 

Acum ca sa spunem adevarul pana la capat, modelele care folosesc si jucarii tind sa faca mai multi bani decat cele care nu folosesc absolut deloc. De ce? Pentru ca se adreseaza unei categorii mult mai mari de membri.  

Totusi, aici intervine trainingul pe care il veti primi in studioul nostru. Trebuie sa intelegeti ca o jucarie sexuala NU este strict pentru a fi introdusa in organul genital sau in anus. De asemenea o jucarie sexuala NU trebuie sa fie de dimensiuni “astronomice” ca sa fie sexy.

O jucarie sexuala ( un dildo sa spunem), poate fi folosita pentru simularea unui sex oral care, daca este facut cum trebuie, va face membrii extrem de fericiti. De asemenea conteaza extrem de mult cum este folosita, nu dimensiunea sa. Te vom invata arta erotismului in asa fel incat sa nu ai nevoie sa alegi jucarii imense pentru a satisface fanteziile membrilor.

Exista o varietate foarte mare de jucaruii sexuale, gen magic-wand, menite strict pentru stimularea exterioara care produc placere reala, nu doar simulata.

Nu promovam folosirea intensiva a jucariilor sexuale. In primul rand pentru ca suntem si noi femei si consideram ca in sex trebuie sa existe placere de ambele parti si nu abuz. Daca alegi o jucarie sexuala vom avea grija sa faci alegerea cea mai buna pentru tine si pentru corpul tau.

 O jucarie sexuala trebuie sa fie ceva natural , de dimensiuni naturale, folosita in scopuri care vin natural,  si care, de ce nu, sa iti produca placere pentru ca, in definitiv, pentru asta sunt create.

Share this post