fbpx

Cum ne pregatim inainte de a intra online?

Ca orice job care presupune folosirea imaginii personale in scopul castigarii banilor, in videochat imaginea modelelor trebuie sa fie impecabila. Este in natura oricarei femei sa vrea sa se simta frumoasa, aranjata, sa fie admirata de oricine o vede si sa primeasca complimente. Nu este deloc greu sa facem asta. 

In primul rand, parul trebuie sa fie curat si aranjat. Toate avem acasa o placa de par sau macar un feon si o perie. In mai putin de 30 de minute, o data sau de doua ori pe saptamana, ne putem face coafuri care sa  ne ajute sa aratam superbe pe camera si nu numai.

Al doliea lucru de care trebuie sa tinem cont este machiajul. Trebuie sa tii cont ca nu este recomandat sa intram nemachiate online. Webcamurile au obiceiul de a “sterge” destul de mult trasaturile fetei si este important sa folosim machiaj pentru a ne pune in evidenta. La studioul nostru vom avea grija ca tu sa ai propria trusa de produse profesionale si lectii gratuite de machiaj care sa te ajute sa arati perfect ori de cate ori vei intra online.

Al treilea detaliu este imbracamintea. Orice inceput este dificil. De aceea iti vom oferi gratuit cateva seturi de hainute care te vor ajuta sa iti incepi drumul in acest job. De asemenea, impreuna, iti vom personaliza stilul si te vom sfatui cum sa te pui cel mai bine in evidenta prin costumatiile pe care le vei purta online, in fiecare zi. 

In al 4-lea rand, trebuie sa tinem cont de accesorii. Bijuteriile te vor face mereu sa pari foarte feminina asa ca te incurajam sa le porti ori de cate ori lucrezi. 

Sunt multe trucuri care vor ajuta ca imaginea ta sa fie impecabila tot timpul. Si te asiguram ca de indata ce te vom invata si le vom pune in aplicare impreuna, imaginea prezentata de tine nu va intarzia sa obtina reactii pozitive si banii vor creste in contul tau. 

Esti o femeie inteligenta si stii ca primul lucru pe care il observam la sexul opus este aspectul fizic. Barbatii, mereu, vor aspira la o femeie care are grija de ea la fel cum si noi, la randul nostru, vom privi mereu cu admiratie la un barbat care merge la sala si are grija de el. 

Hai sa punem in practica impreuna. Lasa experienta noastra sa te invete ( daca este nevoie) sa accesezi o parte a ta pe care, poate, o tii ascunsa sau pe care nu ai avut ocazia sa o arati pana acum. A fi frumoasa este o adevarata placere. Te vei privi in camera si te vei iubi pe tine insati poate si mai mult decat o faceai inainte. Vei avea parte de mii de complimente si, la sfarsit vei ajunge la concluzia noastra: ” Ce job poate fi mai frumos, pentru o femeie, decat cel in care castigi bani fiind frumoasa?”

Share this post