fbpx

Training profesionist oferit de staff-ul studioului nostru

Probabil, oricine s-a lovit in viata personala, sau la locul de munca, de situatii in care lucrurile nu au iesit asa cum si-ar fi dorit, datorita lipsei de experienta in domeniul respectiv. In domeniul nostru de activitate, desi la prima vedere nu este nimic complicat lucrurile nu stau chiar asa. Este  vorba despre industria adult si, cu totii stim, ce inseamna asta. Inseamna nuditate. Dar nuditatea este la indemana oricui. Orice fata se poate dezbraca si poate sa faca un webcam show mai mult sau mai putin reusit in fata unei camere. Provocarea este alta. Sa iti folosesti cel mai important organ pe care corpul tau il poseda. CREIERUL!

Sunt putini cei care chiar stiu cum sa te invete sa iti folosesti abilitatile de comunicare inaintea celor fizice. Si aici intervenim NOI!

Consideram ca a fi FEMEIE este o arta. Suntem reprezentantele sexului frumos si trebuie sa emanam acest lucru prin fiecare por! Trainingul din studioul nostru este oarecum neconventional. Nu te vom invata doar sa vorbesti cu oamenii ci sa te si misti, sa zambesti, sa ii privesti intr-un anume mod care ii va face sa nu isi mai dezlipeasca ochii de la tine.

Practic te vom invata arta seductiei. Este acel “je ne sais quoi” pe care il au femeile fatale si pe care vrem sa te invatam sa il ai si tu.

Vom incepe prin sedinte personalizate de training in materie de make-up si iti vom oferi o sedinta gratuita de styling la salonul cu care colaboram. Iti vom oferi gratuit primele outfituri care iti vor asigura succesul in fata camerei. Avem o stransa colaborare cu un extraordinar fotograf profesionist care iti va face fotografiile ce vor alcatui viitorul tau profil.

Odata puse la punct aceste aspecte, vom incepe trainingul in fata camerei. Vei avea un trainer profesionist, de sex feminin, fost model de top, cu experienta de peste 8 ani in industrie care se va dedica exclusiv tie in saptamanile care vor urma. Iti va da exemple de conversatii, iti va exemplifica atitudinea pe care trebuie sa o adopti, iti va arata miscari si pozitii pe care trebuie sa le reproduci in fata camerei.

Stim ca nu iti vor iesi perfect dupa prima incercare. Nu-i nimic! Garantam rabdarea, intelegerea si perseverenta trainerilor nostri!

Atitudinea in fata camerei este foarte importanta. Trebuie sa fii exuberanta, jucausa, vesela. Noi iti vom arata cum sa trasnmiti asta. Iti vom arata trucuri prin care poti transforma o sesiune privata care, la prima vedere pare concentrata pe cam show si nuditate, intr-o sesiune in care va prima dialogul si nu show-ul.

La intervale regulate de timp se vor efectua sedinte de training comune. Atat tu cat si colegele tale veti fi incurajate sa spuneti orice neclaritate aveti si va asiguram ca veti primi un raspuns competent.

Nu ti se va cere imposibilul, nu ti se va impune nimic obscen sau care ar putea sa te denigreze pe tine ca persoana, ca femeie. Staff-ul nostru este format in principal din femei si intelegem necesitatile oricareia dintre voi.

Singura noastra conditie este ca tu sa asculti si sa preiei absolut toate informatiile pe care trainerul ti le va da. Sunt informatii importante si va trebui sa le aplici in fiecare zi, cu fiecare membru in parte.

Si tu, si noi suntem aici ca sa muncim, sa ne asiguram un nivel de trai la cote inalte. Din momentul in care te angajezi la noi, formam o echipa. De aceea in vederea unei bune colaborari si maximizarea profitului ambelor parti, toti membrii staff-ului nostru, care datorita vechimii in acest domeniu au inmagazinat foarta multa experienta, te vor sprijini non stop in absolut toate problemele pe care le veti intalni pe parcursul orelor de lucru.

Obiectivele training-lui:

  1. Crearea aptitudinilor de comunicare cu membrii siteurilor;
  2. Invatarea formelor de comunicare si de atitudine atat in free chat cat si in private chat;
  3. Analiza activitatii si gasirea solutiilor pentru eficientizarea acesteia.

Beneficiile training-ului:

  1. Acumularea cunostintelor in domeniul videochatului;
  2. Dezvoltarea abilitatilor de comunicare cu membrii si de exprimare in timpul sesiunilor private;
  3. Obtinerea profitului maxim pe care acest domeniu il poate oferi.

Suntem in continua expansiune si perfectionare. Planuim ca in viitor sa avem invitati persoane de succes din industria adult, webmasteri, alti traineri experimentati de la care putem invata si perfectiona in acest domeniu.

Share this post