fbpx

Creating your virtual life

Creating your virtual life, este un proiect pe care noi il aplicam cu fiecare model in parte. Ce inseamna asta mai exact? Noi iti cream o viata virtuala in amanunt, este ca un rol pe care tu il vei juca zilnic in fata web camerei, ca un serial care se va intinde pe toata perioada in care vei lucra la noi. Facem asta in amanunt, incepand cu aspectul tau care se va imbunatati daca este necesar, pentru ca imaginea este ceea ce vindem online. Cu cat ai o imagine mai apropiata de idealul clientilor tai, cu atat vei avea mai mare succes.

In cei peste 12 ani de experienta si bazat pe un studiu intens am reusit sa alcatuim un profil al modelului de adult videochat ideal, pentru majoritatea clientilor de pe siteuri. Modelele cu cel mai mare succes in industrie au in spate adevarate echipe de oameni, webmasteri, PR si tot ce este necesar pentru a-i asigura succesul deplin.

Cam asta facem in studio, suntem o echipa si orice decizie privind viitorul tau in industrie este indelung discutata pana se ajunge la o intelegere reciproc avantajoasa. Sa nu credeti nici o clipa ca este vorba de noroc. Este de fapt foarte multa munca si uneori echipa din spatele unui model lucreaza pana la 20 de ore pe zi ca imaginea modelului sa fie perfecta. Suntem perfectionisti si ne dorim sa fim cei mai buni, suntem foarte optimisti si inventivi, reusind sa ducem videochatul la rang de arta.

Scopul nostru este sa pastram aceste standarde cat timp vom activa in industria adult video chat-ului. Daca esti ambitioasa si iti doresti sa faci parte din elita videochatului, te asteptam la noi in echipa!

Share this post